Cégtörténet
 

A Kompel Kft. elsősorban légtechnikai termékeket importáló és forgalmazó nagykereskedés. A partnercégek igényeinek kielégítését a szolgáltatás folyamatosan emelkedő színvonalával teszi elérhetővé a magyarországi cégek egyre szélesedő körében. A fő profiljához kapcsolódó kiegészítő termékek rendkívül széles skálájával biztosítja akár komplett légtechnikai kivitelezések anyagszükségleteit. A kiegészítő termékek bő választékában megtalálhatóak kábelek, kapcsolók, egyéb villamossági anyagok.

A cég kiváló minőségű termékeit olyan jó nevű Magyarországon kizárólagosságot biztosító ventilátorgyártók fémjelzik, mint az olaszországi DYNAIR és a németországi LUNOS Lüftungstechnik.

A KOMPEL Kft. telephelye Budapesten, a Vaspálya u. 20/a szám alatt található 2.000m² összterületű raktárral, bemutatóteremmel, üzlettel, valamint irodahelyiségekkel.


Kereskedelmi felépítés
 

A Kompel Kft. a telephelyén folytatott közvetlen eladás mellett, az ország egész területét lefedő területi képviselőhálózattal értékesíti széles termékválasztékát. A munkatársak folyamatosan látogatják a partnereket és a megrendelések felvétele mellett, naprakész, pontos információkkal látják el őket az aktuális akciókról, újdonságokról.


Kivitelezők
 

A Kompel Kft. kiemelt partnerei a nagy kivitelező cégek. Az építőipari kivitelezők számára szükséges műszaki berendezéseket a Kompel Kft. gyorsan, pontosan értékesíti, biztosítva ezzel a tervszerű átadási határidők precíz betartását. A cég szolgáltatási színvonala a jól felkészült munkatársak ismereteiből, szaktudásából és eddigi tapasztalatainak hasznosításából származik. A Kompel Kft. által biztosított kedvező árú és kiváló minőségű termékek, valamint a magas szintű szolgáltatás jó alapot teremtenek a kivitelezési folyamatok gyorsabb és korszerűbb lefolyásának.

 

Tervezőirodák
 

A Kompel Kft. már a műszaki tervezés folyamatában hatékony segítséget nyújt tervezőknek és építészirodáknak az igényeknek legoptimálisabban megfelelő, beépítésre kerülő termékek kiválasztásában. A cég támogatást nyújt a különböző műszaki és tervezési munkákban. A tervezőirodákkal kialakított jó együttműködésnek köszönhetően tovább javítja az eladások eredményességét,

 

Viszonteladók
 

A Kompel Kft. a magyarországi nagykereskedők 90 százalékával áll kapcsolatban és így előkelő helyet foglal el a szellőzéstechnikai termékek forgalmazásában.

A Magyarországon jelen lévő nagy áruházláncok a Kompel Kft. részére is fontos értékesítési csatornát jelentenek köszönhetően a több éve fennálló kapcsolatnak. Ennek eredményeképpen több száz Kompel termék került belistázásra az áruházláncokba, így elérhetővé vált a fogyasztók számára az ország egész területén. AUCHAN, BRICOSTORE, CORA, PRAKTIKER, RAAB KARCHER, PLATFORM és más fontos áruházláncok értékesítik a Kompel Kft. által forgalmazott termékeket.


Export
 

A Kompel Kft. fő export irányait a szomszédos országok felé irányítja, így mintegy hidat nyújt Románia, Horvátország, Szerbia, Bulgária, Ukrajna felé. Fontos szerepet kap ezért a különböző országok nyelveinek ismerete, így az angol, olasz, román, szerb nyelvek. A helyi és külföldi piacok részére magyar, román és szerb nyelvű általános katalógusok állnak rendelkezésre, amelyek a legfrissebb újdonságokat is bemutatják. A Kompel weboldalán megtalálhatóak magyar, szerb és román nyelvű szórólapok és katalógusok

 

Vásárok
 

A Kompel Kft. korábban több budapesti vásáron saját standdal képviseltette magát, valamint a területi képviselőkön keresztül a regionális rendezvényeken is bemutatkozott. Az utóbbi időben a vásári megjelenések a szomszédos országok felé irányulnak.


Mérnöki tanácsadás
 

A Kompel Kft. szakmai tanácsadói tevékenységet is ellát. Képzett, tapasztalt mérnökei segítenek a partnereinek kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb termékeket, valamint beszerelési javaslatokat is nyújtanak.

Szerviz

A Kompel Kft. garanciális javítását biztosítja a törvény által előírt 1 éven belül felmerült gyári hibák esetében, illetve azon túl akár 2 év garanciát is biztosít a forgalmazott termékek bizonyos körére. A cég szervizközpontja a telephelyén található. A vidéki térségekben országos gyűjtőpontokkal biztosított a gyors garanciális, illetve a garanciás időn túli szervizelés.

 
Zöldszám

A Kompel Kft. az ingyenesen hívható információs vonalán biztosít hatékony segítséget a termékekkel kapcsolatban viszonteladó partnereinek, ha azok támogatást szeretnének a végső felhasználók választásában. Továbbá technikai kérdésekben is felvilágosítást nyújt az érdeklődők számára, hová fordulhatnak szervizeléssel, illetve alkatrész utánpótlással kapcsolatos kérdéseikkel. Nem utolsó sorban a cég számára a beérkező hívások által lehetőség nyílik a folyamatosan változó piaci helyzet monitorizálására, az újabb piaci igények feltárására.

Környezetvédelem

A Kompel Kft. által forgalmazott termékek környezetbarát csomagolásban kerülnek értékesítésre. Az Európai Unió törvényeinek megfelelően a hulladék hasznosítást koordináló partnercéggel az elektromos hulladék visszagyűjtésére, valamint azok újrahasznosítására törekszik.


AVIT d.o.o.  •   Novosadski put 62, 21203 Veternik
Tel: +381 21 64-10-160  •  +381 21 820-416  •  381 21 820-681  •  Fax: +381 21 64-10-159


AVIT d.o.o.  •   Bulevar Arsenija Čarnojevića 70, 11070 Novi Beograd
Tel/Fax: +381 11 3122-559


Minden jog fenntartva. Az oldalainkon feltüntetett műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a pontos adatokról mérnökeinktől érdeklődhet. Az oldalainkon látható képek és rajzok csak illusztrációk. A változtatás jogát fenntartjuk.

Copyright © 2010 Avit d.o.o.